top of page

Met de rust die Fien uitstraalt is ontspannen geen moeite. In alle rust leer je je lichaam ontdekken. Blokkades voelen; energieën losmaken...

Je lichaam ontwaak zacht vanuit een winterslaap en krijgt terug haar vitaliteit na enkele behandelingen.

Ik ben blij met deze veranderingen in mijn lichaam!

Veerle - sessie cranio 

"Een aanrader!  Deze sessie is heerlijk om te ontvangen, nog steeds voel ik die zachte, liefdevolle energie door mijn lichaam stromen. Wat een verzachting en wat een rust in mijn cellen.

Fiens respectvolle en liefdevolle omgang zorgt ervoor dat ik in diep vertrouwen en volledig ontspannen een sessie kan ontvangen.

Voor iedereen de weg naar haar vindt boek ik mijn volgende sessie "

Sandra - sessie cranio 

Een super vroedvrouw! Fien staat je met raad en daad bij. Geeft je als kersverse moeder een goed gevoel. Je merkt dat Fien haar job met hart en ziel uitoefent.

Joyce - vroedvrouw aan huis 

Even tijd mogen nemen voor mezelf, mogen voelen en delen wat er is...

De liefdevolle, zachte, verbindende houding van Fien zorgt voor het volledig kunnen loslaten, volledig ontvankelijk stellen.

Een behandeling van Fien is een echte verwelkoming. Je krijgt terug energie, maar je komt ook meer tot bij jezelf. Blokkades worden doorbroken en krijgt terug flow in je lichaam.

Kathleen - sessie cranio 

Fien, wat een ervaring! Onze eerste ontmoeting was zo rustgevend, zo eenvoudig, alsof alles klopte. We mochten je opnieuw verwelkomen na de geboorte van Lotte, een pracht van een dochter. Het was geen gemakkelijke bevalling, maar de manier waarop je luisterde naar ons verhaal, naar ons, naar mij, deed me deugd. Ook hoe je Lotte elke keer opnieuw benaderde was heel fijn om te zien, ze was direct op haar gemakje.

Na alle complimentjes en hulp die we van jou kregen, krijg je er van ons ook .

Heel erg bedankt om er te zijn, te luisteren, ons goede raad te geven en gerust te stellen.

Ik weet direct wie te contacteren als we het even niet meer weten.

Liesbeth - vroedvrouw aan huis 

Dankjewel voor de vele tips, de rust die je uitstraalt en bemoedigende woorden. Heel blij dat jij er de eerste weken was om me te begeleiden!

Annelore - vroedvrouw aan huis 

Mega vroedvrouw vriendelijk, rustgevende uitstraling, stelt je op je gemak en je kan op haar rekenen. Staat altijd klaar met raad en tips. Zeker iemand die ik zou aanbevelen!

Charis - vroedvrouw aan huis 

"Één week na een snelle en heftige bevalling kreeg ik klachten zoals vermoeidheid, flashbacks, emotionele uitputting en geen eetlust. Fien, die toen als vroedvrouw bij mij thuiskwam voor postnatale zorg, raadde mij cranio sacraal therapie aan. Ik was meteen geïnteresseerd in deze alternatieve geneeswijze en voelde al vanaf de eerste sessie een verbetering. De spanning in mijn lichaam werd minder en ik werd meer bewust van mezelf. Na drie sessies kwam er veel los en alles begon weer goed te stromen. Ik kon me opnieuw ontspannen en voelde me lekker in mijn vel.

Naast mij had Fien deze therapie ook op mijn 6 weken oud baby toegepast. Ik was zeer blij toen ik hoorde dat ze mijn dochter wilde behandelen, want ik vertrouwde Fien en ik zag hoe rustig en zacht haar werkwijze was.

Mijn dochter was erg gespannen in haar lichaampje en lag dikwijls als een plank op mijn arm. We volgende 3 sessies, waarbij Fien mijn dochter tijdens één sessie had uitgenodigd om haar geboorteverhaal te vertellen. Dit was intens en emotioneel vrij zwaar, maar mijn dochter kreeg de kans om in een veilige omgeving haar emoties te kunnen uiten en haar verhaal te kunnen vertellen.

Ik zou cranio sacraal therapie aan iedereen aanraden, want het mooie van deze behandeling is dat het lichaam zelf de genezing doet en er niets geforceerd wordt. Het is een waardevolle therapie en ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren."

Diana - sessie cranio 

bottom of page