Babymassage met yoga 

Groepscursus 
In deze cursus babymassage met yoga krijg je de kans om even heel bewust enkel en alleen met je baby bezig te zijn. Alle zorgen worden op de achtergrond geschoven en alleen genieten is de boodschap. Genieten van het moment, van het intens contact met je kleintje, van een beetje we-time in onze drukke maatschappij. Ook een beetje me-time want we starten de sessie steeds met een relaxatieoefening en we eindigen de sessie ook steeds in volle rust.
In 5 lessen leren we om je baby's voeten, benen, armen, buik, gezicht, hoofd en rug te masseren. Je krijgt advies in het gebruik van de juiste oliën en je leert onder welke omstandigheden je het beste kunt masseren. We doen het stap voor stap en schakelen samen met jullie baby terug naar de eerste versnelling. We leren iedere les een ander deeltje te masseren en starten de volgende les steeds met een herhaling zodat het masseren routine wordt. We leren ook yogahoudingen aan die een gevoel van tevredenheid en ontspanning geven bij je baby. De baby yoga wordt gegeven op een rustige en liefdevolle manier, spelenderwijs met bewegingen, liedjes en versjes.
Ook komt er iedere les een ander thema aan bod.
we volgen het ritme van jouw kindje(s), terwijl jouw kindje verschoond/gevoed/getroost wordt volg je gewoon de groep mee (na de les krijgen jullie steeds een cursus zodat je thuis aan de slag kan). Als je kindje lekker in dromenland ligt, kan je een pop gebruiken om de les mee te volgen. 
Ook kindjes met een gevoelige huis/eczeem zijn welkom! 
Groepscursus privé
Vorm je samen met een aantal vriendinnen een mooi groepje en willen jullie samen een cursus organiseren, dan verzorg ik graag de cursus bij u thuis of bij mij in de praktijk. De data zijn in overleg.  Hou er rekening mee dat wanneer u het thuis organiseert de ruimte aan een paar eisen moet voldoen. Zo is het belangrijk dat de ruimte lekker warm is, er voldoende ruimte is voor alle ouders om te kunnen masseren (op de grond – met kussens) en je over ruimte beschikt om de kinderwagens kwijt te kunnen!
Privé cursus

Het is ook mogelijk om de cursus bij jou thuis te volgen. Gedurende 2 lessen van 1 uur krijg je de basis principes van de babymassage uitgelegd en leer je de basis grepen uit te voeren. Houdt er wel rekening mee dat je kindje wellicht niet beschikbaar is voor massage tijdens de afgesproken tijden (ivm slapen/voeding enz). Dat zou kunnen betekenen dat je moet oefenen op een pop of moet mee kijken naar de uitleg.  Om zelf beschikbaar te zijn is het daarom altijd handig als jullie met z'n tweeën zijn (je partner, oma of vriendin) zodat een van jullie altijd kan oefenen! Wanneer de les bij jou thuis plaats vindt zorg dan voor een warme ruimte met kussens op de grond waarop gemasseerd kan worden.
9ED8ED42-696D-4F8C-9478-B29A00C648C2.jpe